Annons:
Etikett01-allmänt
Läst 4110 ggr
Maja
11/26/14, 1:24 AM

Arbeta som funktionär på VM 2015

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nästa år kommer VM att hållas i Herning, Danmark. Nu söker de efter dig som vill arbeta som funktionär på tävlingen!

Sommaren kan kännas långt bort nu när vi är mitt i vintersäsongen, men det är inte många månader kvar! Om ungefär 8 månader så är det dags för Islandshäst VM 2015. Nästa år går det av stapeln i Herning i Danmark i centrala Jylland.

Nu söker arrangörerna efter frivilliga volontärer som kan hjälpa till och göra detta VM till en underbar tävling. Som de själva uttrycker det: "Spend a part of your summerholiday together with positive people and amazing, Icelandic horses! If you volunteer to help at VM2015 in Herning you gain an experience for life!" vilket kan översättas med "Tillbringa en del av din sommar tillsammans med positiva människor och fantastiska islandshästar! Om du hjälper till som volontär på VM 2015 i Herning så kommer du att få ett minne för livet!"

Som volontär kommer du att arbeta 6 timmar per dag, aningen mellan 31 juli - 9 augusti (med förberedelser och under själva tävlingen) eller från 5 augusti - 12 augusti (under och efter själva tävlingen. Du som söker ska vara 15 år eller äldre. Som tack för hjälpen får du gratis inträde till hela tävlingen, kläder, gratis mat under dagarna, gratis plats för husvagn eller tält på volontärcampingen och som sagt - ett minne för livet!

Ansök här: http://vm15.com/index.php/en/enter-as-a-volunteer

Bilder: Alex

Annons:
Maja
11/26/14, 7:06 AM
#1

Jag har "bara" arbetat som funktionär på SM, men det var verkligen jättekul och jag tror att VM blir minst lika kul! 😃 Jag skulle gärna ställa upp, men det är liiiite långt från Australien där jag bor. 😉

Upp till toppen
Annons: